Logo du disclamer
Pour visiter ce site vous devez avoir l'âge légal pour acheter et consommer de l'alcool. S'il n'existe pas de législation à cet égard dans votre pays, vous devez être âgé de 18 ans au moins.
L'abus d'alcool est dangereux pour la santé, à consommer avec modération.

community

Cécile Cau

This journalist-blogger, who has collaborated with Whisky Mag, Cocktail Spirits and Rumporter, seeks to understand what makes chefs tick, describe food, photograph dishes, and more broadly speaking, document culinary history.

Her blog So Food So Good, founded in 2010, focuses on a wide range of modern-day cuisine: must-visit restaurants, new cocktail bars, the latest trends in culinary designs and cooking books…and an array of home-made sweet and savoury recipes.

This curious and uncompromising journalist, who is also active on Instagram, interviewed two of today’s most creative bartenders for Culture Cognac: Aurélie Panhelleux (Copper Bay, Paris and Marseille) and Guillaume Ferroni (Carry Nation, Marseille).

SEE ALSO

Michel Bettane

INTERVIEW Michel Bettane (Bettane & Desseauve)...

Déborah Salvetti

INTERVIEW Déborah Salvetti (Catherine & Co, Nice)...
comment